Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen worden afgestemd op uw specifieke huidtype. Bij uw eerste bezoek aan de salon voor een gezichtsbehandeling wordt middels een huidanalyse uw huidtype bepaald. Uw huid krijgt hierdoor de behandeling die het nodig heeft.

RAU Facial treatments for her.


Quick Facial 45 min.

Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van gezicht, hals en decolleté, peeling, vapozone (stomen), masker en dagverzorging of nachtverzorging.

RAU Facial 60 min.
Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van gezicht, hals en decolleté, peeling, vapozone (stomen), verwijderen van onzuiverheden, epileren, masker en dagverzorging of nachtverzorging.

RAU Facial 75 min.

Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van gezicht, hals en decolleté, peeling, vapozone (stomen), verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage van gezicht hals en decolleté, masker en dagverzorging of nachtverzorging

Caviar anti-aging Facial 90 min.
Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van gezicht, hals en decolleté, peeling, vapozone (stomen), verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage van gezicht hals en decolleté, RAU Collagen & Hyaluronic vliesmasker, Caviar Serum, eye gel en dagverzorging of nachtverzorging.

Energizing Facial 90 min.
Gezichtsbehandeling, bestaande uit reiniging van gezicht, hals en decolleté, peeling, vapozone (stomen), verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage van gezicht hals en decolleté, O2 masker, eye gel en dagverzorging of nachtverzorging.

RAU Stem Cell Facial 90 min.
Gezichtsbehandeling deluxe, bestaande uit reiniging van gezicht, hals en decolleté, enzyme peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, Stem Cell ampul, massage met Hyaluron foam gel van gezicht hals en decolleté, Stem Cell shaker masker, en dagverzorging of nachtverzorging.


Prijzen van gezichtsbehandelingen vindt u hier.

Overige Behandelingen

Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering , na het harsen zal het gemiddeld 3 tot 8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid.

Epileren

Door middel van een pincet worden de overtollige haartjes verwijderd en uw wenkbrauw in uw gewenste vorm geëpileerd.

Verven wimpers en wenkbrauwen

Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal sprekender worden. Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. De verf die gebruikt word is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De houdbaarheid van de kleuren zijn per persoon verschillend, maar de kleur zal na ongeveer 4 tot 5 weken vervagen. Het duurt gemiddeld 6 tot 8 weken voordat het lichaam nieuwe wimpers en wenkbrauwen aanmaakt. Tegen die tijd zullen de wimpers en wenkbrauwen dus sowieso hun oude kleur terug hebben.

Prijzen van overige behandelingen vindt u hier.

Massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsel, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Uiteindelijk is een ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een heerlijke lichaamsmassage die een ontspanningsmassage combineert met zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed kunnen vasthouden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

Prijzen van massages vindt u hier.