Permanente Make-Up

Bij permanente make-up worden uw wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind, en zelfs als u tijdens een hartelijke lachbui of een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet uit. ’s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling.
Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken uw gezicht sprekend.


Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Go Perfect Beautysalon is opgeleid en gecertificeerd door Nouveau Contour, het meest toonaangevende merk in de permanente make-up. Er wordt gewerkt met het Nouveau Contour pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. Het apparaat is computer gestuurd waardoor deze fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw de optimale resultaten kan garanderen. Ook wordt er gewerkt conform de zeer strenge landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieucode. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat de permanente make-up bij Go Perfect Beautysalon volledig veilig is. Uiteraard worden alle voorbereidingen voor permanente make-up vooraf goed besproken en afgestemd op uw persoonlijke wensen, en zullen wij altijd een eerlijk advies geven. Wilt u op elk moment van de dag een perfect verzorgd uiterlijk, zonder u zorgen te maken of uw make-up uitgelopen is, neem dan contact op met Go Perfect Beautysalon. Wij geven u graag meer uitleg over de behandeling en de mogelijkheden. 
Veel gestelde vragen over permanente make-up vindt u onder aan de pagina.

Bij Go Perfect kunt u terecht voor:

Wenkbrauwen met Hairstroke of Ombre techniek. Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Heeft u bijna geen wenkbrauwen meer door teveel epileren, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Prijzen van permanente make-up vindt u hier.


Permanente make-up OMBRE techniek.

Permanente make-up OMBRE techniek.

Permanente make-up OMBRE techniek.

Permanente make-up HAIRSTROKE techniek.


Permanente make-up HAIRSTROKE techniek.


Permanente make-up OMBRE techniek.

Permanente make-up HAIRSTROKE techniek.

Permanente make-up HAIRSTROKE techniek.

Permanente make-up OMBRE techniek.

Veelgestelde Vragen

Doet het pijn?
Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computer gestuurde apparatuur waar mee er gewerkt wordt (eventueel in combinatie met verdovingscrème) kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Voor wie is permanente make-up?
Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

Als ik het niet mooi vind, wat dan?
Voordat gepigmenteerd wordt, wordt eerst voorgetekend. Dan wordt er samen de juiste kleur uitgezocht. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren.

Moet ik zelf de kleur uitzoeken?
Nee, Wij kijken altijd in overleg met de klant wat geschikt is voor zijn/haar huidtype.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?
Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.


Kan ik direct binnenlopen voor een behandeling?
Alvorens met een permanente make-up behandeling begint vindt er altijd eerst een voorgesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialiste uw wensen en hoe permanente make-up hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent permanente make-up contouren. Uiteraard wordt er een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen.

Hoe lang duurt een behandeling?
Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 tot 2 uur.

Is er speciale nazorg na de behandeling?
In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn heeft uw specialiste een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?
Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Is permanente make-up veilig?
Ja! Wij werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

Voor het bedrag dat ik uitgeef aan permanente make-up kan ik heel wat potloodjes kopen!

Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat u zelf in de spiegel kijkt, uw wenkbrauwen styleert, uw eyeliner haarscherp aanbrengt of uw lippen corrigeert? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om u snel bij te werken als u uit de zee of het zwembad stapt? U begrijpt het al, het gaat niet alleen om het lijntje of contour, het gaat om het totale gemak dat u jarenlang elke dag opnieuw ervaart.

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?

Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend.


Kan met permanente make-up een ‘tijdelijke’ tattoo gezet worden?

Tijdelijke tatoeages bestaan niet. Permanente make-up pigmenten vervagen onder andere doordat deze minder diep in de huid gezet worden. Als ze vervaagd zijn vallen ze niet meer op tussen wimperhaartjes of langs de liprand. Echter totaal verdwijnen gebeurt niet. Bij een zogenaamde ‘tijdelijke’ tattoo vervaagt het pigment ook, maar verdwijnt niet in het geheel, dus blijft een wazige vlek over.